Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/after/framework/cake/libs/object.php on line 69

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/after/framework/cake/bootstrap.php on line 43

Strict Standards: Non-static method Configure::write() should not be called statically in /home/after/framework/cake/bootstrap.php on line 82

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/after/framework/cake/libs/configure.php on line 108
"DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI" - o piesa de teatru neconventional - Alte genuri - Brasov - afterPARTY!

Toate genurile | Alte genuri | Electronica | Hip - Hop | Pop & Dance | Rock

comanda bilete online

DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI
O piesa cu transpunerea scenica a lui Chris Simion, dupa romanul cu acelasi nume al lui Frederic Beigbeder
ArTITUDE, producatorul showurilor Stand up in the city, va propune un spectacol de teatru neconventional: de pe scena teatrelor - pe scena cluburilor.
Un alt eveniment, sub aceeasi amprenta: ARTA cu ATITUDINE.
Tu ai de gand sa te casatoresti? Sau tocmai ai divortat? Te-ai intrebat vreodata cat dureaza dragostea? Chiar, cat naiba dureaza dragostea? DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI!
Daca ati experimentat DESPARTIREA sau DIVORTUL, indiferent de ce parte a baricadei v-ati aflat, atunci pregatiti-va! Veti rade, dar parca rasul nu e al vostru. Piesa se transforma treptat-treptat intr-o tragi-comedie. Iar voi, cei care inca formati un cuplu, hmm....s-ar putea sa iesiti cu semne de intrebare asupra propriei relatii.
Si totusi? De ce ar fi pacat sa o ratati? Pentru ca veti rade si va veti intrista in acelasi timp, iar sentimentul de melancolie, ciudat, nu va va deranja.

Pe 4 mai 2006 Dragostea dureaza 3 ani a fost pusa in scena in Laptaria lui Enache din Bucuresti, alaturi de Frederic Beigbeder, iar de atunci ne-a demostrat ca dragostea dureaza mai mult de 3 ani cu siguranta, pentru ca se joaca cu casa inchisa de la acea data.
„Este un spectacol post modern, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viata fiecaruia”(Chris Simion).
In primul an spui: "daca ma parasesti MA OMOR", in al doilea an spui "daca ma parasesti o sa sufar, dar o sa imi treaca", iar in al treilea an spui "daca ma parasesti desfac o sticla de sampanie".

Vino alaturi de Cristi IACOB (Marc) , Adriana TRANDAFIR (Anne) , Gabriela IACOB (Alice) si Vitalie BICHIR (Jean Georges) la o mega PETRECERE DE DIVORT, o petrecere de pomina pe care, cu siguranta, nu ai cum sa o uiti.

JOI, 1 APRILE, ORA 21:30, CLUB BULEVARD.
Informatii si rezervari


Joi, 01 Apr 2010 | Alte genuri

"DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI" - o piesa de teatru neconventional

Evenimentul va avea loc in Brasov, invitatii acestui eveniment sunt:

 
 

alte articole

Comenteaza la: "DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI" - o piesa de teatru neconventional

  • Asteptam opinia ta referitoare la acest articol.
    ""DRAGOSTEA DUREAZA 3 ANI" - o piesa de teatru neconventional"